tisdag 1 maj 2012

Karis - Jakobstad - Sibbo - Vanda - Stockholm - Helsingfors - Karis

Jaha hörni. Efter många om och men är jag nu igen tillbaka i Karis och verkligheten.

Äventyret började för över en vecka sedan. Vi skrev in "Jakobstad" i navigatorn och ett antal timmar senare var vi där, sov gott och tog följande dag del i inträdesprov. Några timmar senare satt vi i bilen igen - denna gång på väg till Sibbo. Där sov vi några timmar och tog följande dag flyget till Stockholm - Arlanda.


Tåg till centrum och shopping i några timmar. Senare mellanmålspaus på Wayne's Coffee och maaaasssor med skvaller.

Tiden gick och det blev dags att dra sig till bussen och förhoppningsvis även hitta resten av klassen, som alltså varit på klassresa i Sverige sedan tisdagen. Vi var tidiga och hann fjanta oss lite igen.

Men snart hittade vi bussen och bussen oss och i bussen fanns ett gäng ganska lugna klasskamrater. Sittplatserna i bussen verkade vara rangordnade efter hur illa krabbis man hade. Längst fram var alla ännu ganska hurtiga, men sista bänken såg ut så här:

En lugn bussfärd och sedan ombordstigning på båten. Och festen fortsatte!

Efter en stund vaknade även krapulanterna till liv och hyttfesten blev bara vildare. Inte ens fotografen var stadig på handen.

TrySome var samlade igen! :)

Klockan gick och vi tog oss några (okej, ganska många) däck upp och fortsatte invid och på dansgolvet! :)

Och något dober föreslog förstås Tequila.......

Det var den resan. Roligt var det - men kanske inte lika roligt att genrepa för följande dags gig genast när vi kom hem.

Men vad gör man inte för varandra! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar